SANAT VE EDEBİYAT DA MUTLULUK - IŞIKBİNYILI.ORG’UN 2.nci GENEL KURULU (ARŞİV'den)

Üst Kategori: Tüm Sayılar Kategori: Sayı: 25
Yayınlanma: Cuma, 27 Ocak 2017 isikbinyili.org tarafından yazıldı.

● ”İnsanları mutlu edecek tek vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünyanın barışı içinde insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmasıyla
mümkün olacaktır.”
M. Kemal ATATÜRK

● “Eğer düşündüğünüzü söylediğiniz ve yaptığınız birbirini tutuyorsa mutlusunuzdur.”
Mahatma GANDHI

13 Mart 2014 - SETEM AKADEMİ, İSTANBUL, ARŞİV'den...

IŞIKBİNYILI.ORG'UN TANITIMI - 2.nci GENEL KURUL, İSTANBUL Pdf sunum için linki lütfen tıklayınız.

Sunum dosyası büyük ölçekli olduğu için, Işikbinyılı'nın 1999'dan itibaren başlamış öyküsünün anlatımına ilişkin örnekler kronolojik bir gelişim süreciyle, Pdf dosyada işlenmiştir. Bu sayfada yer alan slaytlar ise aynı sunumun 2.nci ve son bölümüdür.

bircan-unver-ib-genel-kurul-sunum-hosgeldinizib-genel-kurul-sanat-ve-edebiyatta-mutluluk-13-mart-2014

ib-2.genel-kurul-slide1

ib-2.genel-kurul-slide2ib-2.genel-kurul-slide3ib-2.genel-kurul-slide4ib-2.genel-kurul-slide5aGib-2.genel-kurul-slide6ib-2.genel-kurul-slide7

ib-2.genel-kurul-slide8ib-2.genel-kurul-slide9