DAVETİYENİZ: GENEL KURUL & SANAT VE EDEBİYAT DA MUTLULUK ETKİNLİĞİ

Üst Kategori: Tüm Sayılar Kategori: Sayı: 25
Yayınlanma: Çarşamba, 05 Mart 2014 IŞIKBİNYILI.ORG tarafından yazıldı.

D A V E T İ Y E  - 13 MART 2014 – PERŞEMBE
IŞIK BİNYILI MULTİ-MEDYA, KÜLTÜR, SOSYAL DESTEK VE
GELİŞTİRME DERNEĞİ
- IşıkBinyılı.Org
2.ci OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINA &
Birleşmiş Milletler Dünya Mutluluk Günü Çerçevesinde (20 Mart)
SANAT VE EDEBİYAT DA MUTLULUK
Etkinliğine, katılımınızla onurlandırmanızı rica ederiz.

TARİH: 13 Mart 2014, PERŞEMBE
SAAT - Kayıt:
19:00 – 19:30
PROGRAM: 19:30 – 21:30

YER: SETEM AKADEMİ
ADRES:
Kazım Orbay Cad.No:3B,
Bomonti Park AVM 205 F
Bomonti/Şişli-STANBUL
Tel/Faks: 0212 232 35 42

www.setemakademi.com   www.setem.org.tr

İLETIŞİM - LCV:
Bircan Ünver
Web sitesi:

Toplu taşımayla gidiş bilgisi için,
lütfen sayfanın sonuna bakınız.

İnsanları mutlu edecek tek vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak,
onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünyanın barışı içinde insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmasıyla mümkün olacaktır.

M. Kemal ATATÜRK
“Eğer düşündüğünüzü söylediğiniz ve yaptığınız birbirini tutuyorsa mutlusunuzdur.” - Mahatma GANDHI

PROGRAM AKIŞI
(güncelleme yapılmıştır.)

1.nci Bölüm - SANAT VE EDEBİYAT DA MUTLULUK Temalı Etkinlik (19:30 – 20:30)

HOŞGELDİNİZ, Mehmet GÜLERYÜZ, SETEM Meslek Birliği Başkanı  ve Yönetmeni ile Bircan ÜNVER, IşıkBinyılı.Org Yönetim Kurulu  Başkanı ve “The Light Millennium”un Birleşmiş Milletler’e Daimi Temsilcisi.

ANA KONUŞMACI:  Doğan HIZLAN, Yazar, Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı ve IşıkBinyılı.Org Onursal Başkanı.

FİLM GÖSTERİMİ:   “İstanbul’da Aşk” filminden ‘Aliye Berger - Carl Berger’ hikayesi (10 dak.) Yönetmen: Yavuz ÖZKAN, Z1 Film Atölyesi Kurucusu.

PANEL:  Ömür İLBAŞ, “Mutluluğu anlat bana!", Mutluluk Koçu, İletişim Uzmanı, Kişisel ve Kurumsal Gelişim Danışmanı;
Hami ÇAĞDAŞ, Hürriyet-Gösteri Dergisi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve IşıkBinyılı.Org Yönetim Kurulu Y. Üye;
Elvan ARPACIK, “Sen mutluluğun resmini yapabilir misin?”, Kurumsal Dergi Yayıncısı ve IşıkBinyılı.Org Yönetim Kurulu Y. Üye.

2.nci Bölüm – GENEL KURUL (20:30 – 21:00)
          ● IŞIKBİNYILI.ORG’U TANITIMI, Bircan ÜNVER.
          ● GENEL KURUL: Yeni Dönem Yönetim ve Denetleme Kurulları Asil ve Yedek Aday Listesi;
          ● Oylama ve Sonucun Açıklanması.

3.ncü Bölüm:  İNTERAKTİF/Soru ve Yanıtlar  - KAPANIŞ (21:00 – 21:30)

* * * * *

EK BİLGİLER:
*Derneğe üye olmak veya LCV yapmak koşuluyla, dileyenin katılımına açıktır.
* Üyelik Formu’nu  takip eden bağlantıdan <http://isikbinyili.org/index.php/15-sayi-24/81-isikbinyili-org-2-ci-olagan-genel-kurulu-toplantisina-katilim-cagrisi>; indirebilir ve  0212-512-5080’ye faks ile veya IŞIKBİNYILI.ORG Derneği, Ankara Caddesi, 54/2,
TR 34410, Sirkeci, İstanbul adresine posta ile göndererek, üyelik başvurusunda bulunabilirsiniz.
* Onaylı Tüzük metnine ise takip eden bağlantıdan ulaşabilirsiniz:
* IşıkBinyılı.Org www.isikbinyili.org sitesi tüm içeriğiyle yeniden kendi alan adı altında yayınına geçmiştir. Bu amaçta, çok değerli emek, zaman ve teknik destekleri için İsa Alemdağ, Horon Solutions; ve Tülün Ulusoy, OdakSevgi.Biz’e çok teşekkür ederiz.

ULAŞIM – Toplu Taşıma
Metro:
Osmanbey Metro Durağında inilerek (Pangaltı çıkışı), Ergenekon Caddesi- Bomonti yönünde ilerlenir. Feriköy PTT (caddenin solunda kalıyor) geçildiğinde, sağdan 2. Sokaktan girilir. Pangaltı çıkışından sonra, pangaltıya giden geniş caddeye girilerek, yukarıya doğru dümdüz hiç bir yere sapmadan devam edilecek, sağda yüksek duvarlı mezarlık geçilecek, dörtyol ağzı ışıklardan geçip aynı istikamette bu sefer aşağıya doğru dümdüz devam edilecek. Sağdan  2.nci sokak Kazım Orbay caddesidir. Girer girmez PARK AVM ve Rezidans karşına çıkıyor. Altında Migros var.
Otobüs : İ.E.T.T. Osmanbey Durağı’nda inilerek, Ergenekon Caddesi – Bomonti yönünde ilerlenir. Feriköy PTT geçildiğinde, sağdan 2. Sokaktan girilir.

Z1 Film Atölyesi ve SETEM AKADEMİ’ye destekleri için çok teşekkür ederiz.

(11 Mart 2014 tarihinde güncelleştirilmiştir.)

IŞIKBİNYILI.ORG - 5 Mart 2014, İstanbul - http://www.isikbinyili.org.

Yorumlar (0)

500 karakter kaldı.

Cancel or

joomla 1.6 templates free